Cumartesi

Holivud ünlüler'inin yakın plan fotoğrafları. Hollywood stars !

Oprah Winfrey isimli teyzemiz 57 yaşında gibi duruyor mu bilmiyorum ama dünya'nın en etkili kadınlarından biri. Fakir bir ailede dünyaya gelen Oprah müthiş talk show'una bir de 2011 yılında kendi kanalına ekledi :)




Jennifer Aniston 42 yaşında olmasına rağmen çok iyi görünüyor. Friends dizisiyle bütün dünya'nın tanıdığı Aniston bir ropörtajında "40 yaşı geride bırakmak garip bir şey" demişti. Kendisini bir çok projede uzun yıllar göreceğiz sanırım.

Pierce Brosnan 57 yaşında. 2002 yılında Bond filmlerine veda etmiş olsada hala bir çok filmde karşımıza çıkıyor. 2010 yılında 4 filmde rol aldı.
Hugh Laurie 51 yaşında. Dr House olarak bildiğimiz  yaşlı kurt bölüm başına en yüksek parayı alan isim olarak karşımıza çıkıyor :)
Javier Bardem romantik filmlerde rol alarak hatın kızların gönüllerinde taht kuran bir oyuncu. 41 yaşında ve Biutiful filmindeki performansıyla oskara aday gösterildi.
Halle Berry sizce 44 yaşında gibi mi duruyor?
Jeff Bridges, 61 yaşındaki aktör son günlerde bayağı popüler oldu. Tron'daki rölü olsun geçen sene kazandığı oscar ödülü olsun. Bu sene yine oscara aday :)

George Clooney mayıs 2011'de 50 yaşına girecek. Yıllanmış şarap gibi olan Clooney amca hala bir çok hatın kızın gönlünün prensi.

Patrick Dempsey bir çok kişinin sırf onu görmek için hasta olabileceği doktorlar :) Grey's Anatomy dizisinin yakışıklı oyuncusu.
Johnny Depp tanımıyan yoktur heralde :) 47 yaşındaki aktör her türlü rolü başarıyla oynayabileceğini kanıtladı.
Robert Downey Jr. bir kaç yıllık uyuşturucu probleminden sonra demir olarak geri döndü :) şerlok holmes adlı filmde bana göre güzel bir performans sergiledi :)

Colin Firth The King's Speech filmiyle oskara aday gösterildi benim tahminim ödülü onun alacağı.

Jay-Z hip hop dünyası'nın en başarılı isimlerinden biri, şarkıcılığın yanında bir çok kulvarda koşturmaka. Kendi ismini taşıyan giyim firması bile var :)
41 yaşındaki Jennifer Lopez artık eskisi gibi popüler olmasa da herkesin  bildiği bir isim.
Nicole Kidman avustrlyadaki posta pullarında bile resmi var :) 43 yaşında. 2001 yılında Tom Cruise amcadan ayrılması onu daha da güçlendirdi sanki. Bu yıl oscara aday gösterildi.


Brad Pitt 47 yaşında. Pitt hakkında burda yazmaya kalksam bir kitap bile yazılır. O yüzden Angelina Jolie'nin kocası diyorum ve başka da yorum yapmıyorum :)
Dünya'nın en ünlü isimlerinden biri olan Tarak Hüseyin Obama :) 2011 ağustos ayında 49'una girmiş olacak. Fotoğrafa baktığımızda 25 yaşında bir delikanlı gibi görünmüyor mu?

0 yorum:

Yorum Gönder